Vlaška 92, Zagreb 10000, Croatia tel: +385 (0)91 46 40 690 email: info@studio-kairos.com Bed & Breakfast i apartman u centru Zagreba

Izlet u NP Plitvice

Privatni transfer do Nacionalnog parka za 280 kn!

Nezaboravan jednodnevni izlet na Plitvička jezera koja su zbog svoje izvanredne ljepote uvrštena na UNESCO-vu listu svjetske prirodne baštine.

Izlet uključuje privatni transfer do Nacionalnog parka, licenciranog vodiča i  vođu puta za 280 kn (ulaznice u park nisu uključene u cijenu). Ukoliko si želite priuštiti ovaj nezaboravni doživljaj, pošaljite nam mail na info@studio-kairos.com i rezervirat ćemo vam mjesto!

Noćni život Zagreba

Započnite svoj obilazak grada čašom dobrog vina u najstarijoj hrvatskoj vinoteci Bornstein udaljenoj stotinjak metara od zagrebačke katedrale. Ovom vinskom hramu hodočaste svi oni koji se u potrazi za znanjem i novim enološkim iskustvima žele upoznati s domaćim i svjetskim vinskim sortama u posebnom okruženju i iz prve ruke.

Želite li slušati dobru svirku uživo u artističkoj atmosferi, ne propustite bar Swanky Monkey Garden u Ilici gdje možete i u dnevnoj varijanti uživati u kavi na ljupkoj terasi u najstrožem centru grada. Zadržite li se u gradu u sitne noćne sate, navratite do Alcatraza u Preradovićevoj ulici gdje će vam konobar preporučiti neko dobro domaće piće 🙂

Restorani s preporukom

Ocijenjen kao jedan od najboljih lokalnih restorana s obiteljskom atmosferom, Vagabund se nalazi tik do našeg smještaja. U Zagrebu ne smijete propustiti kušati štrukle jedan od najpoznatijih domaćih kontinentalnih specijaliteta. La Štruk u Skalinskoj ulici će vas iznenaditi   domišljatim varijacijama štrukla,  a ako želite isprobati  posebne street food kreacije i izdašne porcije posjetite Mundoaka Street Food u Petrinjskoj ulici. Ljubiteljima veganske kuhinje na raspolaganju je Zrno Bio bistro u Medulićevoj 20 dok će restoran Vinodol u Teslinoj ulici oduševiti one u potrazi za  tradicionalnim specijalitetima kontinentalne i mediteranske kuhinje.

Shopping

Le Prase je jedan od najmanjih i svakako najšarmatnijih dućana u centru grada gdje možete pronaći ručno izrađene poklone – od personaliziranih kasica prasica do nakita i majica. Uronite u svijet bajki u dućanu Jasmina i lutkice gdje iza svake ručno šivane lutke postoji jedna priča dok se u Croatian Design superstoru u Martićevoj ulici možete upoznati s najboljim komadima domaćeg dizajna. Obilazak grada zaokružite čašom dobrog vina u najstarijoj hrvatskoj vinoteci Bornstein udaljenoj stotinjak metara od zagrebačke katedrale.